1. Edirne `Bahaddin ERİŞ` Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı...!

1. Edirne `Bahaddin ERİŞ` Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı...!

1. Edirne `Bahaddin ERİŞ` Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası 28-29 Nisan 2018 Tarihlerinde Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda Yapıldı.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği ile birlikte Edirne bölgesinde Masa Tenisi sporunu yaymak, tanıtmak, sosyal dayanışma ve kaynaşmaya hizmet etmek, Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun İki Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz projesine katkıda bulunmak ve 2019 senesinde Federasyonumuz öncülüğünde yapılması planlanan Uluslar arası Kuruluşlar Masa Tenisi Turnuvasının altyapısını oluşturmak amacı ile Kurum ve Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası düzenlendi.

Edirne, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kırklareli illeri ve komşu ülke Bulgaristan dan katılan Erkeklerde 30, Kadınlarda 5 olmak üzere toplam 35 takım turnuvada yer aldı.

Müsabakalar başlamadan önce Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimiz ile turnuvaya adını veren Değerli Öğretmenimiz merhum Bahaddin Eriş anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Uğur Beşok tarafından yapılan konuşmada merhum Bahaddin Eriş hakkında katılımcılara bilgi verildi. Turnuvanın Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapılmasını sağlayan ve organizasyona büyük destek veren Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Zekeriya Bayrak ve Spor Şube Müdürü Sn. Murat Ulaş`a teşekkür edildi.

Uğur Beşok tarafından merhum Bahattin Eriş`in oğlu Murat Eriş`e 1986 senesinde Simtel fabrikasında yapılan ve babasının da yer aldığı ilk yaş grupları turnuvasının resmi hediye edildi. Murat Eriş tarafından da Uğur Beşok ve Şener Filiz e plaket verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak yaptığı konuşmada Edirne`de yaptıkları ve yapacakları organizasyonlarda Masa Tenisi sporuna ilgi göstermeye devam edeceklerini, 01-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında ülkemizde yapılması kesinleşen U21 Masa Tenisi Balkan Şampiyonasına ev sahipliği yapacaklarını belirterek tüm katılımcılara başarılar diledi.

Katılımcılara Sosyal Yardımlaşma Eğitim Merkezi tarafından yiyecek ikram edildi. Tüm sporculara Katılım Belgesi verildi. Turnuvanın Baş Hakemliği İlknur Filiz tarafından yapıldı.

Derece yapan takımların kupa ve madalyaları, Lalapaşa Spor İlçe Müdürü Mesut Ergün, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Müesseseler Kurulu Başkanı Şener Filiz ve Edirne Masa Tenisi İl Temsilcisi Pakize Uz tarafından verildi.

Müsabaka Sonuçları

Erkek Takımları:
1. Alsim Alarko - İstanbul
2. Beşok Temizlik ve Tesis Yönetim Hizmetleri - İstanbul
3. Bilson Görüntüleme - Bursa
4. GHSİM - Edirne

Kadın Takımları:
1. Yağız Gümrük Müşavirliği - İstanbul
2. MEM - Edirne
3. Halk Sağlığı-A - Edirne
4. Halk Sağlığı-B - Edirne