6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nü Beşiktaş Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Birlikte Kutladık…!

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nü Beşiktaş Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Birlikte Kutladık…!

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nü İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği olarak Beşiktaş Kent Konseyi ile birlikte Beşiktaş Anadolu Lisesi öğrencilerinin yer aldığı etkinlik ile kutladık.

Etkinlik, Masa Tenisi Sporunun tanıtılması, sevdirilmesi ve farkındalığı için 06 Nisan 2022 Çarşamba günü tarihi bir geçmişe sahip olan Beşiktaş Anadolu Lisesi içinde İstanbul Boğazı kenarında açık havada yapıldı.

Etkinlik sonunda, Dernek Başkanımız Uğur Beşok’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, Beşiktaş Kent Konseyi ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından etkinliğe ev sahipliği yapan Beşiktaş Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü’ne plaket takdim edildi. Katılım gösteren öğrencilerin madalyaları, Beşiktaş Kent Konseyi Başkanı Firdevs Koroğlu, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur Beşok, Beşiktaş Anadolu Lisesi Müdür V. Ziya Uluçay, Beden Eğitimi öğretmeni Burçin Halil Sapmaz ve etkinlikte yer alan Beşiktaş Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri tarafından verildi. Etkinliğe destek veren İlçe Spor Müdürü Salim Öztürk`e, KBS Haldun Yamakoğlu’na, TTO Bora Gürbüz ve Ömer Koca’ya teşekkür ederiz…