8. Bartın Amasra Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı..!

8. Bartın Amasra Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yapıldı..!

8. Bartın Amasra Kuruluşlar Arası İkili Takım Masa Tenisi Turnuvası 02-03 Kasım 2019 tarihlerinde Bartın Amasra Spor salonunda yapıldı.

Erkeklerde Kaya ÖZKUŞ ve Mustafa AKAR dan kurulu AKU-MED / İstanbul, Kadınlarda Esra KARA ve Ecem Nur DEMİRCİ den kurulu BELEDİYE / Bartın takımları Şampiyon oldu.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimiz ile birlikte, Masa Tenisi camiamız içinde çok sevilen ve genç yaşta vefat eden sporcu arkadaşımız Bora DİLERİ ile Bartın Bölgesinin değerli hakemlerinden Sn. Talat YILMAZ anısına Saygı Duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okunarak Turnuvaya başlandı.

Bartın Belediyesi tarafından gün içinde tüm sporculara yiyecek ve içecek ikramı yapıldı. Turnuvaya, İstanbul, Bartın, Karadeniz Ereğli, Zonguldak bölgelerinden Erkeklerde 27 takım, Kadınlarda 5 takım olmak üzere toplam 32 takım katıldı.

Derece yapan takımların kupa ve madalyaları, Bartın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sn.Fatma CEYLAN, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn.Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Sn.Şener FİLİZ ve Bartın Masa Tenisi İl Temsilcisi Sn.Hayrullah KESER tarafından verildi.

Toplu Sonuçlar;

Erkek Takımlar
1. AKU-MED / İstanbul
2. ENTEK TEKNİK / İstanbul
3. BESA YUMURTACILIK / İstanbul
4. İSMMMO / İstanbul

Erkekler Alt Grup da SİAL ELEKTRİK / İstanbul takımı Şampiyon oldu.

Kadın Takımlar
1. BELEDİYE / Bartın
2. ALTEK KALIP / İstanbul
3. KARAELMAS TIP FAKÜLTESİ / Zonguldak
4. BARTIN ÜNİVERSİTESİ / Bartın