`Abdullah AYDIN` Biyografi...!

`Abdullah AYDIN` Biyografi...!

‘Abdullah AYDIN’ Biyografi.

1946 yılında Rize’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Rize’de tamamladı. 1964-1965 eğitim yılında 1 yıl Amerika’da kaldı. Bir Amerikan lisesi son sınıfında okudu ve oradan da mezun oldu. 1965 yılında ODTÜ makine mühendisliği bölümüne girdi. 1969 yılında mezun oldu. Aynı yıl master çalışmalarının yanında ODTÜ makine mühendisliğinde göreve başladı. Bu yıllarda öğlen aralarında öğretim görevlileri ile oynayarak Masa Tenisi sporu ile tanıştı.

1972 yılı yaz aylarında iş hayatında serbest çalışmaya başlayıp, projecilik ve inşaat müteahhitliği yaptı. 1980 yılında KBS adı altında kalıp kelepçeleri üretimiyle sanayiciliğe adım attı. Aynı yıl işçiliğini kendisinin yaptığı bir Masa Tenisi Masası üretti. Bu sayede yakın dostları ile birlikte tekrar çok sevdiği Masa Tenisi sporunu devam ettirme fırsatını yakaladı.

1985-1986 yılında TEKEL’de antrenör oyuncu olarak oynadı. 1988 yılında KBS takımını kurarak 10 yıl boyunca İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi liginde yer aldı. 2008 yılından itibaren de Kocaeli Kuruluşlar Masa Tenisi liginde oynamaya devam etmektedir.

Sayın Abdullah AYDIN,
Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği’ne yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Size sağlık, mutluluk ve spor dolu uzun ömürler dileriz

İKMTSKD
Yönetim Kurulu