Engelliler Yararına Yapılan (BEDD) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde ÇEMTAŞ, Kadınlarda BÖHLER UDDEHOLM Takımları Şampiyon Oldu...!.

Engelliler Yararına Yapılan (BEDD) Kuruluşlar Arası Açık Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Erkeklerde ÇEMTAŞ, Kadınlarda BÖHLER UDDEHOLM Takımları Şampiyon Oldu...!.










Engelliler yararına yapılan geleneksel Kurum ve Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Takım Turnuvasının 6. sı bu yıl BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adına yapıldı.

19 Aralık 2015 Cumartesi günü MERCEDES BENZ TÜRK şirketinin Bahçeşehir Hoşdere`de bulunan fabrika tesislerinin kapalı spor salonunda yapılan turnuvaya İSTANBUL`dan 39, BURSA`dan 2, KOCAELİ` den 3, İZMİR` den 1 takım olmak üzere 40 Erkek, 5 Bayan Toplam 45 takım katıldı.

Süper lig oyuncuların oynayarak destek verdiği, Engellilerin de yer aldığı turnuvada çok zevkli maçların yanında birlik beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneği sergilendi.

Erkeklerde ÇEMTAŞ (BURSA), Bayanlarda BÖHLER UDDEHOLM (İSTANBUL) Şampiyon oldu.

Toplu sonuçlar;

Erkekler,
1. ÇEMTAŞ (BURSA)
2. ELİT ÇANTA (İSTANBUL)
3. ORBİT DANIŞMANLIK (İZMİR)
4. GARANTİ KOZA (İSTANBUL)

Bayanlar,
1. BÖHLER UDDEHOLM (İSTANBUL)
2. ONAT OTOMOTİV (İSTANBUL)
3. HÜRRİYET (İSTANBUL)
4. EATON (İSTANBUL)

MERCEDES BENZ TÜRK şirketinin ana sponsorluğu ve İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ`nin organizatörlüğünde yapılan turnuvanın elde edilen tüm geliri BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ` ne tekerlekli sandalye alımı için bırakıldı.

Maçlar saat 09:00 da yapılan açılış kokteyli ile başladı. İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Uğur BEŞOK tarafından yapılan açılış ile Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Tüm Şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız okundu.

Uğur BEŞOK konuşmasında, turnuvaya katılarak katkı sağlayan tüm kuruluş ve sporcular ile birlikte özellikle 9 takımla turnuvada yer alarak büyük destek veren EATON şirketi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Daha sonra MERCEDES BENZ TÜRK şirketi adına İnsan Kaynakları Kısım Müdürü Enis GÜLLER yaptığı konuşmasında şirketinin spora vermiş olduğu önemi anlatarak yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Organizasyonu gerçekleştiren İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ`ne, Uğur BEŞOK ile tüm katılımcılara teşekkür ederek başarılar diledi.

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanı Kemal DEMİREL yaptığı konuşmasında derneklerinin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Organizasyonu yapan İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ adına Uğur BEŞOK ve MERCEDES BENZ TÜRK şirketi adına Enis GÜLLER`e teşekkür ederek plaket taktim etti.

Turnuvaya katılanların gün boyunca yiyecek ve içecek ihtiyacı MERCEDES BENZ TÜRK şirketi tarafından karşılandı. Tüm sporculara özel baskılı milli takım forması hediye edildi.

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ tarafından açılan stant`da gelir amaçlı sergilenerek satışa sunulan el işi ürünler katılımcılar tarafından çok beğenildi.

MERCEDES BENZ TÜRK şirketi tarafından hazırlanan katılım belgeleri ile madalya ve plaketler derece yapan takım ve sporculara, MERCEDES BENZ TÜRK şirketi yetkilisi Safiye ÖNCEL, BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ Genel Koordinatörü Petek ÇAĞMAN, İSTANBUL KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Şener FİLİZ ve Yönetim Kurulu üyesi Servet BAYDAR tarafından verildi.