Engelliler Yararına Yapılan (TSÇV) Turnuva Sona Erdi. Erkeklerde Yeşilhan Turizm, Kadınlarda Onat Otomotiv Şampiyon Oldu...!

Engelliler Yararına Yapılan (TSÇV) Turnuva Sona Erdi. Erkeklerde Yeşilhan Turizm, Kadınlarda Onat Otomotiv Şampiyon Oldu...!

Engelliler yararına yapılan geleneksel Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi takım turnuvasının 10. su bu yıl Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Mercedes Benz Türk kuruluşunun Bahçeşehir Hoşdere`de bulunan fabrika tesislerinin kapalı spor salonunda yapıldı. Turnuvaya 48 takım, 180 sporcu katıldı.

Erkeklerde Yeşilhan Turizm (İstanbul), Kadınlarda Onat Otomotiv (İstanbul) takımları Şampiyon oldu.

Toplu sonuçlar;

Erkek Takımlar,
1. Yeşilhan Turizm (İstanbul)
2. Yakar Tekstil (İstanbul)
3. KBS Kalıp Bağlama Sistemleri (Kocaeli)
4. Telas Lastik (İstanbul)

Kadın Takımlar,
1. Onat Otomotiv (İstanbul)
2. Hazel Optik (İstanbul)
3. Türk Hava Yolları (İstanbul)
4. Hanel (İstanbul)

Mercedes Benz Türk şirketinin ana sponsorluğu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`nin işbirliği ile yapılan turnuvanın elde edilen tüm geliri Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı`na bırakıldı.

Maçlar saat 08:30 da yapılan kokteyl ile başladı. Saat 09:30 da yapılan açılış ile birlikte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm Şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılarak, istiklal marşımız okundu.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn. Uğur BEŞOK konuşmasında, 10 yılı geride bıraktıklarını belirtti. Bu süre içinde her sene farklı birçok engelli dernek ve vakıf yararına yapılmış olan bu anlamlı turnuvanın önemine vurgu yaparak, katkı sağlayan tüm kuruluş ve sporcular ile özellikle turnuvanın ana sponsoru olan Mercedes Benz Türk şirketine teşekkür edip sporculara başarılar diledi.

Tüm katılımcılara Türkiye Spastik Çocuklar Vakfını tanıtan kısa bir video film izletilerek bilgi verildi.

Mercedes Benz Türk kuruluşu adına konuşma yapan Sn. Hilmi DİLMEN, Türk sporu ve Sosyal Sorumluluk projelerine vermiş oldukları önemi ve desteği anlatıp, yapılan spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Organizasyona büyük katkı sunan İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`ne Başkan Sn. Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Sn. Şener FİLİZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek katılımcılara başarılar diledi.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı adına konuşma yapan Sn. Osman Fehmi ÖZTÜRK, vakfın tanıtımını yaparak yapılan faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği adına Uğur BEŞOK, Mercedes Benz Türk şirketi adına Hilmi DİLMEN`e, vakıf da eğitim alan bir çocuğun ailesi ile birlikte plaket vererek emeği geçenlere Teşekkür etti.

Turnuvaya katılanların gün boyunca yiyecek ve içecek ihtiyacı Mercedes Benz Türk şirketi tarafından karşılandı. Sporculara yüz havlusu hediye edildi.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı tarafından açılan stant`da gelir elde etmek için magnet satışı yapıldı. Vakfın faaliyetlerini tanıtan broşürler dağıtıldı. Katılımcılara Teşekkür Belgesi verildi.

Mercedes Benz Türk şirketi tarafından hazırlanan, madalya ve plaketler derece yapan takım ve sporcularına, Sn. Safiye ÖNCEL, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn. Uğur BEŞOK, Başkan Yardımcısı Sn. Şener FİLİZ ve Yönetim Kurulu üyesi Sn. Korkut USTA tarafından verildi.