İKMSK 2020-2021 Sezonu Lig Müsabakaları Sona Erdi...!

İKMSK 2020-2021 Sezonu Lig Müsabakaları Sona Erdi...!

İKMSK 2020-2021 Sezonu Lig Müsabakaları Sona Erdi. Derece yapan takım ve sporcuların ödülleri verildi.

Süper Lig`de YAKAR TEKSTİL, 1.Lig`de BİLGE HASTANESİ, Kadınlar Liginde THY takımları Şampiyon oldu.

Takımların kupa ve madalyaları ile centilmen takımların plaketleri, 06 Haziran 2021 Pazar günü Tozkoparan Spor Salonunda yapılan maçların sonunda verildi.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur BEŞOK, 2020-2021 sezonu liglerinde yer alan ve ayrıca derece yapan tüm takımların sporcu ve yöneticilerini tebrik etti. 09,10,11,12 Temmuz 2020 tarihlerinde İKMTSKD tarafından Balıkesir Burhaniye Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan 18. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diledi. Bu sezon İstanbul Kuruluşlararası Lig müsabakalarının Pandemi koşullarının ülke genelinde yarattığı olumsuz şartlara rağmen gerekli sağlık önlemlerinin alınarak Tozkoparan Spor Salonunda yapılmasına olanak sağlayan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`ne, Masa Tenisi İl Temsilcisi Sn. Hüseyin ÖZTÜRK ve tüm müsabaka hakemleri ile salon görevlilerine teşekkür etti.

Takımların kupa, madalya ve plaketleri, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sn. Fatih KARACA, Masa Tenisi Federasyonu Eski Başkanı Sn. Kerim KOÇ, Masa Tenisi İl Temsilcisi Sn. Hüseyin ÖZTÜRK, İKMTSKD Yönetim Kurulu üyeleri Uğur BEŞOK ve Şener FİLİZ tarafından verildi.

2020-2021 sezonu sonunda, Birinci Lig`den BİLGE HASTANESİ ve ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ takımları Süper Lige çıktı.

Gelecek 2021, 2022 sezonunda liglerde yer almak için müracaat edecek ve liglerden ayrılabilecek takım sayıları dikkate alınarak liglerin oluşumu yeniden düzenlenecektir. Bu durum sezon başında gelen müracaatlar sonunda netlik kazanacaktır.

Toplu sonuçlar:

Süper Lig;
Şampiyon, YAKAR TEKSTİL
2. TOKİ
3. THY
4. TELAS LASTİK
Centilmen Takım = TGS

1. Lig;
Şampiyon, BİLGE HASTANESİ
2. ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ
3. ALBARAKA
4. HAVELSAN-B
Centilmen Takım = ATTEC

Kadınlar Ligi;
Şampiyon, THY
2. BAYMAK
3. İKİZLER AJANS
4. TURKCELL
Centilmen Takım = BAYMAK

Liglerimizde derece yapan tüm takım ve sporcularımızı tebrik eder, çalışanlarına İKMTSKD çatısı altında yer vererek Masa Tenisi sporu yaptıran değerli yöneticilerimize teşekkür ederiz.

İKMTSKD
Yönetim Kurulu