İKMTSD 2011-2012 Sezonu `Necmi ŞAHİN` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Tek Erkeklerde Hakan PEHLİVAN, Tek Kadınlarda Banu ÇİFTÇİ Şampiyon Oldu...!

İKMTSD 2011-2012 Sezonu `Necmi ŞAHİN` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Tek Erkeklerde Hakan PEHLİVAN, Tek Kadınlarda Banu ÇİFTÇİ Şampiyon Oldu...!

İKMTSD 2011-2012 Sezonu `Necmi ŞAHİN` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı.

Değerli büyüklerimiz adına yapılan anlamlı ve güzel bir organizasyon daha geride kaldı.

İKMTSD " Necmi ŞAHİN " Ferdi Masa Tenisi Turnuvası 14 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği spor salonunda Tek Erkek, Tek Bayan, Çift Erkek, Çift Bayan maçları şeklinde yapıldı.

Tek Erkeklerde Hakan PEHLİVAN (ARÇELİK),Tek Kadınlarda Banu ÇİFTÇİ (TURKCELL), Çift Erkeklerde Onur GERMEYANOĞLU- Ertan HÜNER (THY TEKNİK), Çift Kadınlarda Banu ÇİFTÇİ- Hatice TUTKAN (TURKCELL) ŞAMPİYON oldular.

Dernek Başkanı Sn. Uğur BEŞOK tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra Yönetim Kurulu üyesi Sn. Zafer CENGİZ tarafından Değerli Büyüğümüz Sn. Necmi ŞAHİN` in hayatı ile ilgili salonda bulunan sporcu ve konuklara Biyografisi okunarak bilgi verildi.

Konuşmaların sonunda Sn. Necmi ŞAHİN` e Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği` ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Teşekkür plaketi verildi.

Tüm maçlar resmi hakemler ile yönetildi.

Tek Erkekler` de, gruplarda elenen sporcuların fazla maç yapmasını sağlamak amacıyla Consolation (elenenler arası) müsabakaları yapıldı.

Çift Erkekler` de ise önce grup maçları yapılarak daha sonra eleme maçlarına geçildi. Çift Erkekler final grubu maçları çok çekişmeli ve zevkli geçti.

Derece yapan sporculara verilen cam kristal` den yapılmış ödüller büyük beğeni topladı.

Turnuva sonunda derece yapan sporcuların ödülleri ; Değerli Büyüğümüz Sn. Necmi ŞAHİN ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.


TURNUVA SONUÇLARI

TEK ERKEKLER;
1-Hakan PEHLİVAN (ARÇELİK)
2-Deniz HÜR (ASF OTOMOTİV)
3-Uğur BEŞOK (BEŞOK)
4-Ertan HÜNER (THY)
CONSOLATİON 1. Zafer CENGİZ (THY)

ÇİFT ERKEKLER;
1-Onur GERMEYANOĞLU- Ertan HÜNER (THY TEKNİK)
2-Zafer CENGİZ- Deniz HÜR (THY TEKNİK-ASF OTOMOTİV)
3-Uğur BEŞOK-Hakan PEHLİVAN (BEŞOK- ARÇELİK)
4-Kenan YENİLEYEN- Nusret IŞIK (İGDAŞ-TCDD)

TEK KADINLAR;
1-Banu ÇİFTÇİ (TURKCELL)
2-Şule BİREKOL (YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ)
3-Hatice TUTKAN (TURKCELL)
4-Berna ERSOY (TURKCELL)

ÇİFT KADINLAR;
1-Banu ÇİFTÇİ- Hatice TUTKAN (TURKCELL)
2-Şule BİREKOL- Sema KARAHAN (YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ- FİNANSBANK)
3-Berna ERSOY- Mehtap KÖM (TURKCELL- İKİZLER AJANS)