İKMTSD 2014-2015 Sezon Sonu Ödül Gecesi Yapıldı. Derece Yapan Takımlar ve Centilmen Takım ile Oyuncular Kupalarını Aldılar ...!

İKMTSD 2014-2015 Sezon Sonu Ödül Gecesi Yapıldı. Derece Yapan Takımlar ve Centilmen Takım ile Oyuncular Kupalarını Aldılar ...!

İKMTSD 2014-2015 Sezon Sonu Ödül Gecesi 06 Haziran 2015 tarihinde Nakkaştepe Nakkaş Restaurantta yapıldı.

Geleneksel sezon sonu ödül gecesine, liglerde yer alan kuruluşlarımızın değerli yönetici ile sporcuları katıldı.

1973 senesinde başlayan Kuruluşlararası Masa Tenisi müsabakalarının 2015 senesinde 42. yılını geride bıraktığına vurgu yapan İKMTSD Başkanı Uğur BEŞOK, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Katılımlarından ve şirket çalışanlarına spor yaptırmalarından dolayı tüm kuruluş yöneticilerine ve sporcularına teşekkür etti. 11-14 Haziran tarihleri arasında SİNOP`da yapılacak olan 13. Kuruluşlararası Açık Masa Tenisi Turnuvasında ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar dilendi.

Derece yapan takımların kupaları ile centilmenlerin plaketleri değerli büyüğümüz, Osman KARAGÜLLELER,Dernek Kurucu Üyesi Şener FİLİZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Korkut USTA, Tugay BEŞOK, Yeşilhan Turizm Orhan TAĞI ve Uluslararası Hakemlerimizden Avni PEHLİVAN tarafından verildi.

Geceye katkıda bulunan Masa Tenisi Dünyası Dergisi Murat İLTER, Nakkaş Kebap Fahri AYDOĞDU, Müzisyen Burak ELÇİ ile derneğimizin marşını besteleyen Taner BEŞOK`a katkılarından dolayı İKMTSD Başkanı Uğur BEŞOK tarafından plaket ve anı madalyası taktim edildi.

Burak ELÇİ ve orkestrasının canlı müzikleri ile Nakkaş Kebap`ın leziz yemekleri eşliğinde eğlenen sporcu ve katılımcılar başarılı geçen bir sezonu daha geride bıraktı.