İKMTSD`nin Kuruluşunun 10. (41.) Yılının Kutlandığı 2013-2014 Sezon Sonu Ödül Gecesi 14 Haziran Cumartesi Günü Boğazda Teknede Yapıldı...

İKMTSD`nin Kuruluşunun 10. (41.) Yılının Kutlandığı 2013-2014 Sezon Sonu Ödül Gecesi 14 Haziran Cumartesi Günü Boğazda Teknede  Yapıldı...

İKMTSD 2013-2014 Sezon Sonu Ödül Gecesi İstanbul boğazının eşsiz güzelliği eşliğinde 14 Haziran Cumartesi Günü Teknede Yapıldı.

Derneğimizin kuruluşunun 10.(41) Yılının kutlandığı geleneksel sezon sonu ödül gecesine, geçmişte derneğin oluşumu ve kuruluşuna katkı sağlayan değerli büyüklerimiz ve Masa Tenisi derneklerinin başkanları ile dernek kurucu üyeleri ve ligde yer alan kuruluşlarımızın değerli yönetici ile sporcuları katıldı.




Kokteyl ile başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde Dernek Başkanı Uğur BEŞOK`un yaptığı açılış konuşmasından sonra yönetim kurulu üyeleri Tugay BEŞOK ve Zafer CENGİZ tarafından kupa ve madalyaların dağıtımı yapıldı.

1973 senesinde başlayan Kuruluşlararası Masa tenisi müsabakalarının 2014 senesinde 41. yılını geride bıraktığına vurgu yapan Uğur BEŞOK, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Katılımlarından ve yönetim kuruluna verilen destek ve duyulan güvenden dolayı dernek başkanlarına, tüm kuruluş yöneticilerine ve sporculara teşekkür etti.

Derece yapan takımların kupaları ile centilmenlerin plaketleri geçmişte derneğin kuruluşuna emeği geçen değerli büyüklerimiz, Sayın Yıldırım TÜRKERİ, Sayın İsmail BURGUCUOĞLU, Sayın Necmi ŞAHİN ve Sayın Nazım ARPACI tarafından verildi.

Geceye katılan Nazım ARPACI, Yıldırım TÜRKERİ, İsmail BURGUCUOĞLU, Necmi ŞAHİN, Yalçın BAYAR, Salih ÖZÇAKIR, Şener FİLİZ ile Kocaeli Kuruluşları Masa Tenisi Spor Derneği Başkanı Murat ERİŞ, Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Işık ERTUFAN, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneği Başkanı Engin AVCI` ya İKMTSD Başkanı Uğur BEŞOK tarafından derneğin 10. yılında tasarlanan ve büyük beğeni gören madalya plaketleri taktim edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 10. Yıl pastası kesildi. liglerde yer alan ve geceye katılan takımlara 10. yıl anısına spor çanta verildi.

Udi Murat TUNA` nın canlı müzikleri eşliğinde boğazın eşsiz güzelliğine bakarak eğlenen sporcu ve katılımcılar bir sezonu daha geride bıraktı.