İKMTSKD 2016-2017 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Yalçın BAYAR Adına Yapıldı..!

İKMTSKD 2016-2017 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Yalçın BAYAR Adına Yapıldı..!

İKMTSKD 2016-2017 Sezonu Yaş Grupları turnuvası, Değerli Büyüğümüz Sayın, Yalçın BAYAR adına Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Spor Salonunda 25 Şubat 2017 Cumartesi günü yapıldı

40-49, 50-59, 60-64, 65 üzeri Yaş Grupları şeklinde yapılan turnuvaya İKMTSKD 2016-2017 sezonunda yer alan erkek ve kadın sporcular ile Yalçın BAYAR ın arkadaşları ve Değerli Büyüklerimiz katıldı.



Açılışta, İKMTSKD Derneği Yönetim Kurulu adına başkan Uğur BEŞOK kısa bir konuşma yaptı. Sn Yalçın BAYAR ın Masa Tenisi sporuna ve özellikle İKMTSKD ne vermiş olduğu büyük katkılardan söz ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

BÖHLER UDDEHOLM Takım Sorumlusu Özlem ÖZER tarafından Yalçın BAYAR ın Biyografisi okunarak katılımcılara bilgiler verildi.
İKMTSKD Yönetim Kurulu üyeleri ve Değerli Büyüklerimiz tarafından hep birlikte Yalçın BAYAR a plaket verilerek Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`ne yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür edildi.
Geçmişte İKMTSKD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olan Değerli Büyüğümüz Sn. Salih ÖZÇAKIR tarafından hatıra olarak çanta hediye edildi.
Turnuva esnasında tüm sporcu ve konuklara İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Derece yapan sporcuların kupaları; Değerli Büyüklerimiz Sn. Nazım ARPACI, Sn. Yalçın BAYAR, FBVMTD Başkanı Sn. Özcan KÖM ve İKMTSKD Kurucu Üyeleri Sn. Zafer CENGİZ, Sn. Tugay BEŞOK ile Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Şener FİLİZ, Sn. Servet BAYDAR ve Sn. Selahattin EKER tarafından verildi.

TURNUVA SONUÇLARI:

40-49 YAŞ GRUBU
1-Hilkat ARSLAN (TURKCELL)
2-Mevlüt YAVUZ (İGDAŞ-A)
3-Ceyhun CEYHAN (TCDD-B)
4-Ahmet KILIÇ (İGDAŞ-A)

50-59 YAŞ GRUBU
1-Atilla ÇAMLIDAĞ (VMTD)
2-Korkut BAYTAZ (THY)
3-Nusret IŞIK (TCDD-A)
4-Atilla ERYILDIZ (THY)

60-64 YAŞ GRUBU
1-Basri YILMAZ (TELAS LASTİK)
2-Ahmet HENDEN (VMTD)
3-Sinan BALTA (TCDD-B)
4-Mehlika BASUT (VMTD)

65 + YAŞ GRUBU
1-Suphi ATLIHAN (TELAS LASTİK)
2-Mustafa BAYDEMİR (VMTD)
3-Taner BEŞOK (FBVMTD)
4.Salih ÖZÇAKIR (VMTD)

İKMTSKD
Yönetim Kurulu