İKMTSKD `Ercan CEYLAN` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Özkan TAŞ ve Serpil PINAR Şampiyon Oldular...!

İKMTSKD  `Ercan CEYLAN` Ferdi Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi. Özkan TAŞ ve Serpil PINAR Şampiyon Oldular...!

İKMTSKD "Ercan CEYLAN" Tek Erkek, Tek Kadın, Çift Erkek, Çift Kadın (Ferdi) Masa Tenisi Turnuvası 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Spor Salonunda yapıldı.

Tek Erkeklerde Özkan TAŞ (BİLGE HASTANESİ), Tek Kadınlarda Serpil PINAR (BAYMAK), Çift Erkeklerde Kerim KOÇ- Özkan TAŞ (BİLGE HASTANESİ), Çift Kadınlarda Özlem ÖZER- Serpil PINAR (BAYMAK) Şampiyon oldular.

Dernek Başkanı Uğur BEŞOK tarafından turnuvanın açılışı yapılarak tüm katılımcılara başarılar dilendi. Daha sonra Masa Tenisi sporuna uzun yıllar hizmet eden değerli büyüğümüz Sayın Ercan CEYLAN` ın biyografisi Yönetim Kurulu üyesi Ceydan TARAKÇI tarafından okunup tüm katılımcılara bilgi verildi.

Konuşmaların sonunda Sayın Ercan CEYLAN`a Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği`ne yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür edildi. İKMTSKD adına Başkan Uğur BEŞOK ve değerli büyüklerimiz Sayın Can BİNGÖL, Sayın Seyhan CANDAN, Sayın Remzi SARIOĞLU, Sayın Salih ÖZÇAKIR ve yönetim kurulu üyeleri Ceydan TARAKCI, Ali YANILMAZ, Eyüp ÖZKAYA, turnuvaya katılan sporcular ve hakemler ile birlikte plaket taktim edilerek ayrıca Sayın Salih ÖZÇAKIR tarafından kendisine seyahat çantası hediye edildi. Maçlar resmi hakemler ile yönetildi. İKMSK tarafından tüm katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Derece yapan sporcuların ödülleri, Sayın Ercan CEYLAN, Uluslararası Hakem Sayın Avni PEHLİVAN, İKMTSKD Başkanı Uğur BEŞOK, Yönetim Kurulu üyeleri Ceydan TARAKÇI, Ali YANILMAZ ve Eyüp ÖZKAYA tarafından verildi.

Organizasyona destek veren Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneğine, Başkan Sayın Özcan KÖM ve Yönetim Kurulu üyelerine, Kurucu Üyemiz Sayın Tugay BEŞOK ve Sayın Servet BAYDAR`a teşekkür ederiz.

TURNUVA SONUÇLARI:

TEK ERKEKLER;
1-Özkan TAŞ (BİLGE HASTANESİ)
2-Ozan KAYIHAN (TURKCELL)
3-Ahmet SÖZMEN (TURKCELL)
4-Mustafa AKAR (ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ)

ÇİFT ERKEKLER;
1-Kerim KOÇ- Özkan TAŞ (BİLGE HASTANESİ)
2-Ahmet SÖZMEN- Ozan KAYIHAN (TURKCELL)
3-Korkut USTA- Yasin ÖRNEK (FBVMTD)
4-Korkut BAYTAZ- Ali SAYAROĞLU (THY)

TEK KADINLAR;
1-Serpil PINAR (BAYMAK)
2-Ebru Banu ERDOĞAN (FBVMTD)
3-Selma PEHLİVAN (FBVMTD)
4-Ceydan TARAKÇI (THY)

ÇİFT KADINLAR;
1-Özlem ÖZER- Serpil PINAR (BAYMAK)
2-Mehtap KÖM- Ebru Banu ERDOĞAN (İKİZLER AJANS- FBVMTD)
3-Ceydan TARAKÇI- Burcu BAŞARAN (THY- FBVMTD)
4-Selma PEHLİVAN- Sibel ÜRÜN (FBVMTD)