Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Balıkesir Burhaniye’de Başladı.

Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Balıkesir Burhaniye’de Başladı.

Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Balıkesir Burhaniye’de Başladı.

10 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Şampiyona açılışında önce Cumhuriyetimizin Kurucusu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimiz ile pandemi dönemi de dahil olmak üzere vefat eden camiamızın değerli kişileri anısına saygı duruşunda bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşımız okundu.

Açılış konuşmasını yapan İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Uğur Beşok tarafından şampiyonaya destek veren, katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür edilerek Burhaniye Kaymakamı Sn. İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Sn. Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Lokman Arıcıoğlu, Edremit/Burhaniye Gençlik Spor İlçe Müdürü Sn. Fethi Bilge, Balıkesir Masa Tenisi İl Temsilcisi Sn. Nurettin Özdemir, Deta Sport/Stıga Sn. Şükrü Dereli, Burcu Gıda Sn. Cemil Bahadır, Nazar Kuyumculuk Sn. Mesut Çolakoğlu’na plaket taktim edildi.
Daha sonra Edremit Gençlik Spor İlçe Müdürü Sn. Fethi Bilge ve Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Tamer Midilli konuşmalarını yaparak şampiyonaya katılan tüm takımlara başarılar dilediler.
Açılış seremonisinden sonra Birinci lig grup çıkma maçları ile Şampiyona başladı. Gruplarında ilk iki olan takımlar eleme sıralama maçlarına katılmaya hak kazandı.
Şampiyonanın ikinci gününde Birinci Lig eleme maçları, Süper Lig Grup çıkma eleme sıralama ve Kadınlar lig Maçları yapılacak. 12 Temmuz Pazartesi günü tüm liglerin yarı final ve final maçları yapılarak Şampiyona ödül töreni ile son bulacak.

Fotoğraf Albümü