Mısır’dan gelen Veteran Masa Tenisçileri Misafir Ettik…!

Mısır’dan gelen Veteran Masa Tenisçileri Misafir Ettik…!

Mısır’dan gelip, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneğimiz ile yapılan ikili temas sonucunda İstanbul’da Masa Tenisi oynamak isteyen Veteran Masa Tenisçiler ile bir araya geldik.

İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği ile Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği sporcularının Mısırlı sporcularla karşılıklı turnuva şeklinde oynadığı maçlar sonunda yaş gruplarındaki tüm birincilikleri Türk sporcular aldı. 40-49 yaş grubunda Ahmet Sözmen, 50-59 yaş grubunda İsmail Atak, 60 üzeri yaş grubunda Uğur Beşok, Kadınlarda Banu Erdoğan Şampiyon oldular.

Çok dostane geçen ve sıcak ilişkilerin yaşandığı turnuvanın yapılmasına emek veren başta Sayın Tahsin Ergül ve Table Tennis Point Spor Salonu üyelerine, Turnuvaya katılım gösteren Veteran Masa Tenisçileri Derneği ve Başkan Sayın Özcan Köm’ e, turnuvanın ödüllerini veren Mısır Veteran Birliği Başkanı ve Mısır Masa Tenisi Federasyonu Asbaşkanı Sayın Essam Zedan’a, Mısır Veteran Birliği Eski Asbaşkanı ve Mısır Paralimpik Komitesi Eski Masa Tenisi Direktörü Sayın Essam Khalid ile Mısır Masa Tenisi Federasyonu Eski Asbaşkanı ve 60-65 Yaş Veteran Afrika Şampiyonu Sayın Khaled Elhefny’e teşekkür ederiz.

Turnuva Sonucu,

40-49 Yaş Grubu,
1- Ahmet Sözmen
2- Uğur Kaylan
3- Osama Mahmoud
3- Mohamed Hassan

50-59 Yaş Grubu,
1- İsmail Atak
2- Taha Abdelatif
3- Mustafa İslam

60 Üzeri Yaş Grubu,
1- Uğur Beşok
2- Khaled Elhefny
3- Mohammed Elalfy

Kadınlar Grubu
1- Banu Erdoğan
2- Serpil Pınar
3- Dalia Elkhafif