`Numan OĞUZ` Biyografi...

`Numan OĞUZ` Biyografi...

‘Numan OĞUZ’ Biyografi

1943 yılında Konya-Bozkır-Üçpınar Nahiyesinde doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra ailecek Konya’ya taşındı. Orta ve lise öğrenimini burada tamamladı.
1963 yılında İTÜ Maden Fakültesi`nde üniversite öğrenimine başladı. 1968 yılında Petrol Yüksek Mühendisi olarak eğitimini tamamlayıp yaşam hayatına atıldı. Aynı sene TPAO`ya girerek Batman Bölge Müdürlüğü, Sondaj Müdürlüğü`nde görev aldı. Başta Batman çevresi olmak üzere, değişik Petrol arama bölgelerinde (Diyarbakır, Sinop, Adıyaman, Nusaybin, Lüleburgaz)Petrol arama sondajlarında bulundu.

1980 yılında TPAO`dan ayrılarak İstanbul’a yerleşti ve yeni el değiştirmiş olan İbrahim Etem Ulagay İlaç Fabrikası`nda Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2008 yılında buradan emekli oldu.

Eline raketi ilk kez Batman`da aldı. Masa Tenisi sporuna asıl ilgisi İbrahim Etem Ulagay İlaç Fabrikasında başladı ve artarak devam etti. İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen müsabakalarda uzun yıllar yer aldı. 1986-1987 sezonunda KMTB Birinci Lig Kırmızı Grup da, 2006-2007 sezonunda İKMTSD 1. Lig Avrupa B Grubunda takım halinde şampiyonluklar elde etti. 2005-2006 sezonunda İKMTSD 1.Lig Avrupa B Grubunda Takım halinde ikinci oldu. Masa Tenisi sporunun fabrikadaki tüm çalışanlar tarafından sevilmesi ve oynanması için maddi ve manevi olarak desteklerde bulundu.

Sayın Numan OĞUZ,

Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği’ne Yapmış Olduğunuz Değerli Katkılarınızdan Dolayı Teşekkür eder, Sağlık ve Mutluluk Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSKD Yönetim Kurulu