`Osman KARAGÜLLELER` Biyografi...!

`Osman KARAGÜLLELER` Biyografi...!

`Osman KARAGÜLLELER` Biyografi.

30.01.1949 tarihinde İzmir’de doğdu. Masa Tenisine 1963 yılının 29 Ekim günü İzmir Atatürk Lisesinde başladı.

1967 yılında ilk defa Antalya ‘da Balkan Şampiyonası için Milli Takım kampına katıldı. Daha sonra 1969-1970 sezonunda Moskova` da yapılan Avrupa şampiyonasında yer aldı.

Toplam 67 defa milli formayı giyip çeşitli turnuvalara katıldı. 1977 yılının Aralık ayında Gaziantep’de yapılan Türkiye şampiyonasında hastalanarak , Masa Tenisi aktif sporculuk hayatına ara verdi.

Hastalanana kadar yapılan Türkiye çapındaki çeşitli yarışmalarda, takım,tek ve çift birincilikleri oldu. 2003 yılından itibaren 2009 yılına kadar yapılan Engelli Turnuvalarında Avrupa ve Türkiye’de birçok maçlara katılıp Engelli olarak Milli oldu. Türkiye ‘de yapılan Engelli Türkiye şampiyonalarında birincilikler aldı.Daha sonra Engelli Milli Takımından ayrıldı.

Halen İstanbul Veteran Masa Tenisi Takımında Türkiye 1. Liginde antrenör ve oyuncu olarak spor yaşantısına devam etmekte ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Derneği bünyesinde yapılan Kuruluşlar Liginde TELAS LASTİK şirketinin takımında yer almaktadır.

Sayın Osman KARAGÜLLELER,

Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği’ne yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Size Sağlık, Mutluluk ve Masa Tenisi Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSD Yönetim Kurulu