`Tarık ÖZKAN` Biyografi...!

`Tarık ÖZKAN` Biyografi...!

“Tarık ÖZKAN” Biyografi

Evli ve 2 çocuk babası. 1944 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokul eğitiminin ardından 1956 yılında ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Orta, Lise ve Yüksek okul eğitimini İstanbul’da tamamlayarak 1969 senesinde askerlik görevini yapmak üzere Ankara’ya gitti ve Etimesgut Zırhlı Birlikler Tümeni’nde tankçı olarak 2 yıl boyunca görev yaptı.

İş yaşamına 1971 yılında Siemens Kartal fabrikasında başladı. Türkiye ve Almanya’da çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra 1984 yılında İmalat Müdürlüğü görevine yükselerek 1998 yılında emekli oluncaya kadar iş yaşamına devam etti.

Okul döneminde mantar raketlerle başladığı Masa Tenisi sporunu, iş yaşamına başladıktan sonra farklı hocalardan ders alarak geliştirdi ve Kuruluşlararası Masa Tenisi turnuvalarına katılarak aktif bir şekilde oynamaya devam etti.

Veteran Masa Tenisçiler Derneğinde uzun yıllar muhasip üye olarak yönetimde görev aldıktan sonra 2009-2011 yılları arasında derneğin başkanlığını yaptı. Aynı zamanda Almanların Der-Clup Derneğine üye olarak spor yaşamına devam etmekte.

Sayın Tarık ÖZKAN,

Masa Tenisi Sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği’ne yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz. Size Sağlık, Mutluluk ve Spor Dolu Uzun Ömürler Dileriz.

İKMTSKD Yönetim Kurulu