Edirne Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası 05-06 Ekim 2024 Tarihinde Yapılacak. Turnuva Talimatı..!

Edirne Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası 05-06 Ekim 2024 Tarihinde Yapılacak. Turnuva Talimatı..!

Edirne Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası 05-06 Ekim 2024 tarihlerinde Edirne Spor Salonunda Yapılacak.

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından yapılacak ve İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü tarafından katılım desteği sağlanacak olan turnuvanın başvuruları 30 Eylül 2024 tarihine kadar Organizasyon Komitesi tarafından alınacaktır.

Turnuva kuralları aşağıya çıkarılmıştır.

Edirne Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası Yarışma Kuralları

*Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası 05-06 Ekim 2024 tarihlerinde Edirne Spor Salonu’nda yapılacaktır.
*Kuruluşlar Arası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvasına il ve ilçelerimizden isteyen her kurum ve kuruluş takımı katılabilir. Turnuvada yer almak isteyen kuruluşlar kendi şirketinin resmi antetli kağıdına yazılı, şirket yetkilisi tarafından kaşelenip imzalanmış olan sporcu isimlerinin ve takım sorumlusunun iletişim bilgilerinin bulunduğu katılım dilekçesini organizasyon komitesine e-mail veya whatsapp ile göndermek zorundadır.
*Kuruluşlar kendi işyerinde çalışmayan 18 yaşından büyük istediği sporcuyu misafir oyuncu olarak listesine yazıp oynatabilir.
*Takım müsabakalarında maçlar öncelikle kadın ve erkeklerde 4 lü gruplar halinde başlatılacaktır. Organizasyon Komitesi, katılımın fazla olduğu durumlarda ek gruplar oluşturabilir veya gruplardaki takım sayısını artırıp azaltabilir.
*Maçlar beş set üzerinden oynanacaktır, 3 set alan sporcu galip sayılacaktır.
*Bütün maçlar, 5 maçlık (corbillon kupa sistemi, 4 tek ve 1 çift) sisteme göre oynanacaktır. İlk 3 maçı kazanan takım, galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır. Oyun sırası; a ile x, b ile y, çiftler, a ile y, b ile x şeklinde olacaktır.
*Kadın ve Erkek takım müsabakalarında maçlar, gruplardan çıkan ilk iki takımın final serisinde eleminasyon oynaması şeklinde yapılacaktır. Katılım ve talep durumuna göre Organizasyon Komitesi tarafından uygun görülmesi halinde teselli alt grup (consolation) eleme maçları yapılabilecektir.
*Grup maçları sonunda puanların eşit olması halinde, takımların kendi aralarında yaptığı maçlardaki averajları dikkate alınacaktır.
*Turnuva sonunda derece yapan ilk 3 takım ve sporcularına kupa ve madalya verilecektir. Ayrıca teselli alt grup (consolation) maçlarının yapılması halinde sadece birinci olan takıma kupa ve madalya verilecektir.
*Her kuruluş takımı, kadınlarda ve erkeklerde, en az 2 en fazla 4 oyuncu ile temsil edilecektir.
*Kurum ve kuruluş takım oyuncuları öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden alınan 2024 2025 sezonuna ait takım veya ferdi lisansları ile turnuvaya katılacaktır. Lisans çıkarmamış olan sporcular sağlık yönünden her hangi bir sorunu olmadığına dair beyan formu imzalamak şartı ile turnuvada oynayabilecektir.
*Takımlar TMTF faaliyet kitapçığında belirtilen kıyafet yönetmeliğine uygun olarak müsabakalara çıkacaktır. Beyaz renkli forma ile kesinlikle maçlara çıkılmayacaktır. Maçlarda tek tip koyu renkte forma kullanılması tercih edilecektir. 
*Takımlar bu turnuvaya kendi olanakları ile katılacak olup turnuva katılım bedeli alınmayacaktır.
*Müsabakalara katılacak olan kuruluşların en geç 30 Eylül 2024 Pazartesi gününe kadar aşağıda irtibat bilgileri bulunan Organizasyon Komitesine, takım ve sporcu isimlerini yazılı olarak bildirmesi gerekmektedir.

Bu kurallarda belirtilmeyen diğer tüm hususlarda TMTF müsabaka yönetmeliği geçerli olup her türlü karar almaya Organizasyon Komitesi yetkilidir.

Organizasyon Komitesi;
Pakize Uz: Edirne Masa Tenisi İl Temsilcisi
e-mail: uzpakize@gmail.com
iletişim: 0538 4077017

Emre Deniz: TMTF Kuruluşlar Kurulu, İKMTSK Yönetim Kurulu Üyesi
e-mail: emredenzz67@gmail.com
iletişim: 0542 1677860

Alaettin Teymur: Edirne Masa Tenisi İl Antrenörü 
e-mail: antrenoralaettin@gmail.com 
iletişim: 0506 2540423