Engelliler Yararına Yapılan Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi...!

Engelliler Yararına Yapılan Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi...!

Engelliler yararına yapılan kuruluşlar arası açık ikili takım Masa Tenisi turnuvasının 11. si bu yıl Amiyotrofik Lateral Skleroz/Motor Nöron hastalığının tanınması için ALS-MNH Derneği yararına 09 Aralık 2023 tarihinde Mercedes Benz Türk şirketinin Bahçeşehir Hoşdere`de bulunan fabrikasının kapalı spor salonunda yapıldı. 

Erkeklerde Yakar Tekstil (İstanbul), Kadınlarda Telas Lastik (İstanbul) takımları Şampiyon oldu.

Erkek Takım Sıralama;
1. Yakar Tekstil (İstanbul), 2. Telas Lastik (İstanbul), 3. KBS (Kocaeli), 4. MTM Güvenlik Çözümleri (İstanbul)

Kadın Takım Sıralama;
1. Telas Lastik (İstanbul), 2. Türk Hava Yolları (İstanbul), 3. ATTEC (İstanbul), 4. Polimer Kauçuk (Tekirdağ)

Mercedes Benz Türk şirketinin ana sponsorluğu ve İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü'nün organizatörlüğünde yapılan turnuvanın elde edilen tüm geliri ALS-MNH Derneği'ne bırakıldı.

İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Uğur Beşok yaptığı açılış konuşmasında, Pandemi nedeni ile ara verilen turnuvanın Mercedes Benz Türk şirketi tarafından yeniden başlatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve verdikleri büyük destek nedeniyle şirket yöneticilerine, Burak Küçüksu ve Onur Çelmikli ile birlikte turnuvaya destek veren, katkı sağlayan diğer tüm kuruluş ve sporculara teşekkür etti. Bu yıl aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılı olması nedeniyle yüz yıl önce topraklarında doğduğu topluma umut aşılamış, evrensel uygarlığı ve çağdaşlaşmayı ulusumuza armağan etmiş Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ile Masa Tenisi camiamız içinden ebediyete intikal etmiş değerli büyüklerimiz ve arkadaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu.

Mercedes Benz Türk Otobüs Üretim Direktörü Volkan Tutal yaptığı konuşmada Türk sporunun her zaman yanında olduklarını belirterek sosyal sorumluluk projelerine verdikleri öneme vurgu yaptı. Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü'ne teşekkür ederek turnuvada  yer alan tüm katılımcılara başarılar diledi.

ALS-MNH derneği adına konuşma yapan başkan yardımcısı Ayşen Gümrükçü Çetiner derneklerinin tanıtım sunumunu yaparak ALS-MNH ile ilgili tüm katılımcılara bilgi verdi. Yapılan organizasyona katkıları nedeniyle Mercedes Benz Türk şirketi ile İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübüne teşekkür plaketi taktim etti.        

Mercedes Benz Türk şirketi tarafından tüm katılımcılara gün boyunca yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu, çeşitli hediyeler verildi. ALS-MNH Derneği tarafından stant açıldı, faaliyetlerini tanıtan broşürler dağıtıldı, katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Mercedes Benz Türk şirketi tarafından hazırlanan, madalya,plaket ve hediyeleri turnuva sonunda derece yapan takım ve sporcularına, Burak Küçüksu, Onur Çelmikli, Uğur Beşok, Şener Filiz, İlknur Filiz, ALS-MNH Derneği Başkan Yardımcısı Ayşen Gümrükçü Çetiner, Genel Sekreter İsmail Yan, Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Çakır ve Genel Koordinatör Deniz Emral Korkmaz tarafından verildi.