Engelliler Yararına Yardım Amaçlı Açık İkili Takım Masa Tenisi Turnuvası 14 Aralık Tarihinde Yapılacak. Turnuva Talimatı.

Engelliler Yararına Yardım Amaçlı Açık İkili Takım Masa Tenisi Turnuvası 14 Aralık Tarihinde Yapılacak. Turnuva Talimatı.

ENGELLİLER YARARINA YARDIM AMAÇLI AÇIK İKİLİ TAKIM MASA TENİSİ TURNUVASI
TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ YARARINA YAPILACAK.

12.Kuruluşlar Arası Engelliler Yararına Yardım Amaçlı Açık İkili Takım Masa Tenisi Turnuvası, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) www.kasder.org.tr yararına, 14 Aralık 2024 tarihinde Mercedes Benz Türk şirketinin Orhangazi Mah. Mercedes Bulvarı No: 17/1 Esenyurt- İstanbul adresinde bulunan fabrikasının kapalı spor salonunda yapılacak.
Mercedes Benz Türk Şirketinin Ana Sponsorluğu ve İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü’nün www.ikmsk.org Organizatörlüğünde yapılacak olan turnuvanın geliri Kas Hastalıkları Derneği’ne bırakılacak.www.kasder.org.tr (instagram @kasdernek)
*Birlikte Başarabiliriz.
*İyilik Pahalı Bir şey Değildir.
*Bir Hastalığı Değiştiremeyiz Ama Şartlarını Değiştirmek ve İyileştirmek Bizlerin Elinde.
*Hadi Hep Birlikte Onların Hayallerine Şekil Verelim.
*Onları Fark Edelim, Fark Ettirelim.

Tüm kurum, kuruluş ve yardımseverleri bu anlamlı organizasyona katılım göstererek destek vermeye ve bir arada olmaya davet ediyoruz.

TURNUVA TALİMATI / KURALLAR;
• Turnuva, 14 Aralık 2024 Cumartesi günü Orhangazi Mah. Mercedes Bulvarı No:17/1 Esenyurt - İstanbul adresinde bulunan Mercedes Benz Türk fabrikasının kapalı spor salonunda yapılacak olup saat 09:00 da açılış kokteyli sonrası başlayacak.
• Turnuva katılım ücreti; erkek takım için 5,000.00 TL, kadın takım için 3,000.00 TL’dir. İsteyen kuruluşlar veya kişiler daha fazla bağış yapabilir, birden fazla takımla (a-b-c- ) turnuvaya katılabilir. Turnuvaya katılmayan kuruluşlar ve kişiler kendi istedikleri oranda az veya çok ayrıca bağışta bulunabilir. Bağışlar (katılım ücretleri) salonda makbuz karşılığı doğrudan ilgili derneğin yetkilisine yapılacaktır. İsteyen kurum, kuruluşlar ve kişiler derneğin aşağıda belirtilen banka hesabına bağış yaparak yardımda bulunabilirler. Derneğin banka hesabına yapılan bağış dekontunun organizasyon komitesinde bulunan dernek yetkilisine e-mail veya whatsapp ile gönderilmesi gerekmektedir.
Not: KASDER vergi muafiyeti bulunan bir dernektir. Gerçek ve Tüzel kişiler tarafından derneğe yapılan bağışlar, toplam yıllık kazançlarının belli bir oranına denk gelen tutarı gider olarak gösterilebilmektedir. Bunun için bağışınız sonrasında kesilecek bağış makbuzu veya banka dekontu kullanılabilir.
TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ:
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
Iban No:       TR80 0006 4000 0011 1280 2822 66 
Şube Kodu:
1128 – Yeşilköy

Dekont Açıklaması: Masa Tenisi
• Turnuva iki kategoride erkek ve kadın ikili takım müsabakaları şeklinde yapılacaktır.
• İkili takım turnuvasına katılacak olan her kuruluş takımı erkeklerde ve kadınlarda en az iki kişiden oluşur. Takım listesine en az iki, en fazla üç oyuncu yazılabilir.
• Kuruluşlar turnuvaya isterse birden fazla takım ile katılabilir. (a-b-c-)
• İsteyen kuruluşlar 12 yaşından büyük bir kişiyi takım listesine misafir oyuncu olarak yazıp oynatabilir.
• Turnuva bir günde bitirilecektir. Katılımın çok fazla olması durumunda iki günde de bitirilebilir. Grup ve eleme maçları, final maçına kadar 3 set üzerinden 2 set alan, final maçı ise 5 set üzerinden 3 set alan galip şeklinde oynanacaktır.
• Erkek ve Kadın ikili takım müsabakalarında gruplar öncelikle 4`lü oluşturulacaktır. Katılım sayısına göre gruplardaki takım sayıları değişebilir.
• Maçlar; 5 maçlık sistem (Corbillon kupa sistemi, 4 tek ve 1 çift)

Oyun sırası,
            A  ile  X
            B  ile  Y
            Çiftler
            A  ile  Y
            B  ile  X şeklinde olacaktır.
• Grup ve final eleme maçlarında, iki takım arasında yapılacak olan maçlarda, ilk 3 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.

• Gruplardan ilk iki sırayı alan takımlar final elemelerine katılma hakkı elde eder. Grup birincileri elemeler sonunda doğrudan tablodaki yerine gider. Grup ikincileri kura ile yerleştirilir. Teselli (alt grup) elemeler yapılmayacaktır.
• Grup maçları sonunda puanların eşit olması halinde, takımların kendi aralarında yaptığı maçlardaki ikili averajları dikkate alınacaktır.
• Derece yapan ilk 4 takıma turnuva sonunda kupa (plaket) ve madalya verilecektir.
• Bütün takım oyuncuları sadece bu çok özel yardım amaçlı turnuva için bir sefere mahsus olmak şartı ile sağlık yönünden her hangi bir sorunu olmadığını belirten yazılı beyanı ile maçlarda yer alabilecektir.
• Takımlarda yer alan sporcular spor kıyafeti ile müsabakalara çıkacak, beyaz renkli forma veya tişört ile kesinlikle maçlara çıkılmayacaktır. Takımların aynı renkte forma veya tişört ile maçlara çıkması tercih sebebidir.
• Turnuva esnasında Mercedes Benz Türk şirketi tarafından tüm katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunulacaktır.
•  KASDER tarafından turnuvaya katılan sporculara teşekkür belgesi verilecektir.
Müsabakalara katılacak olan kuruluşların en geç 09 Aralık 2024 Pazartesi gününe kadar aşağıda irtibat bilgileri bulunan organizasyon komitesine takım ve sporcu isimlerini yazılı olarak bildirmesi ve katılım ücretini Bağış olarak Masa Tenisi açıklaması ile yatırıp dekontunu göndermesi gerekmektedir.
Bu talimatta belirtilmeyen diğer tüm hususlarda karar almaya organizasyon komitesi yetkilidir.
Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Organizasyon Komitesi;

Şener FİLİZ (İKMTSK)
Tel        : 0542 673 89 90
E-mail   : sener.filiz@hotmail.com

Okan PİŞKİN (MERCEDES BENZ TÜRK)
Tel        : 0532 707 85 55
E-mail   : okan.piskin@daimlertruck.com

Rabia ECEVİT (KASDER)
Tel        : 0534 065 81 07 
E-mail   :
rabia.ecevit@kasder.org.tr