İKMTSK 2023-2024 Sezonunda Maçlarda Arkasında İsim Yazılı Formalar Kullanılacak ve Lisans İbraz Edilecek...

İKMTSK 2023-2024 Sezonunda Maçlarda Arkasında İsim Yazılı Formalar Kullanılacak ve Lisans İbraz Edilecek...

Takım Sorumlularımıza Önemle Duyurulur,

Türk sporuna ve Masa Tenisi Camiamıza her zaman örnek olmayı ve öncülük etmeyi görev edinmiş olan Kulübümüzün Yönetim Kurulu tarafından bilindiği gibi takım formalarının, kesinlikle tek tip, aynı renkte, arkalarında üstte şirket, altında sporcu ismi yazılı olmasına özen gösterilecek olup, Tüm sporcular 2023-2024 sezonuna ait vizesi yapılmış lisanlarını ibraz ederek oynayacaklardır.

Amacımız Kulübümüzün kurum kimliğini ve ciddiyetini ön plana çıkarmak ve maçlar esnasında kuruluş takımlarımızın güzel görüntü sergilemesini sağlamaktır..


Her sporcu için yedek forma yaptırılmasında fayda vardır. Bu sayede maç esnasında terli forma aynı renkte bir başka forma ile değiştirilebilecektir. Ayrıca müsabaka esnasında rakip takımın aynı renkte formaya sahip olabileceği düşünülerek kural gereği farklı renklerde de forma yaptırılması gerekmektedir.

Takım sorumluları ve sporcularımızın konuya gereken önemi göstermesini ve kendi kurum ve kuruluşunun imajını düşünerek hareket etmesini önemle hatırlatır, yeni sezonda başarılar dileriz.

İKMTSK
Yönetim Kurulu