İKMTSKD 2020-2021 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Abdullah AYDIN Adına Yapıldı.!

İKMTSKD 2020-2021 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Abdullah AYDIN Adına Yapıldı.!

İKMTSKD 2020-2021 Sezonu Yaş Grupları Masa Tenisi Turnuvası Değerli Büyüğümüz Sn. Abdullah AYDIN adına Veteran Masa Tenisçileri Derneği spor salonunda 25 Aralık 2021 tarihinde yapıldı.

18-39, 40-49, 50-65, 66+ Üzeri Yaş Grupları şeklinde yapılan turnuvaya 2020-2021 sezonunda yer alan erkek ve kadın sporcular ile birlikte Sn. Abdullah AYDIN`ın arkadaşları katıldı.

18-39 Yaş Grubu`nda Emre DENİZ (YAKAR TEKSTİL), 40-49 Yaş Grubu`nda Ertan ÇOKAY (TURKCELL), 50-65 Yaş Grubu`nda Mustafa AKAR (ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ), 60+ Üzeri Yaş Grubu`nda Suphi ATLIHAN (TELAS LASTİK) Şampiyon oldular.

Açılışta, İKMTSKD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur BEŞOK konuşma yaparak, Sn Abdullah AYDIN`ın İKMTSKD ve VMTD ile birlikte özellikle Türk Masa Tenisi sporu için yapmış olduğu çok değerli katkı ve sanayi yatırımlarından söz ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyesi ve THY sporcusu Sn. Ceydan TARAKÇI tarafından Sn. Abdullah AYDIN`ın Biyografisi okunarak katılımcılara bilgi verildi. Dernek Başkanı Sn. Uğur BEŞOK tarafından Değerli Büyüklerimiz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sn. Abdullah AYDIN`a plaket verilerek Masa Tenisi sporu ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneğine yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür edildi. Kendisine Değerli Büyüğümüz Sn. Salih ÖZÇAKIR ve ayrıca Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkan Sn. Işık ERTUFAN tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Turnuva esnasında tüm sporcu ve konuklara İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Derece yapan sporcuların kupaları; Değerli Büyüklerimiz Sn. Nazım ARPACI, Sn. Abdullah AYDIN, Dernek Başkanı Sn. Uğur BEŞOK ve Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Emre DENİZ, Sn. Eyüp ÖZKAYA, Sn. Ali İhsan YANILMAZ ve Sn. Ceydan TARAKÇI tarafından verildi.

Turnuvamıza ev sahipliği yapan ve organizasyona değerli katkılarda bulunan Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Sn Işık ERTUFAN`a ve Yönetim Kurulu üyelerine, Sn. Kaya GÜLSÜN`e teşekkür ederiz.

TURNUVA SONUÇLARI:

18-39 YAŞ GRUBU,
1-Emre DENİZ (YAKAR TEKSTİL)
2-Murat ERGİN (TURKCELL)
3-Çağrı YİĞİT (TURKCELL)
4-Yavuz KUZ (TGS)

40-49 YAŞ GRUBU,
1-Ertan ÇOKAY (TURKCELL)
3-Kerim KOÇ (BİLGE HASTANESİ)
2-Ahmet SÖZMEN (TURKCELL)
4-Arif TURAN (ALBARAKA)
Teselli (Alt Grup) Birincisi Ali Kemal GENÇCAN (ALBARAKA)

50-65 YAŞ GRUBU,
1-Mustafa AKAR (ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ)
2-Korkut BAYTAZ (THY)
3-Ziya İSHAKOĞLU (TGS)
4-Işık ERTUFAN (VMTD)
Teselli (Alt Grup) Birincisi Ali SAYAROĞLU (THY)

60+ Üzeri YAŞ GRUBU,
1-Suphi ATLIHAN (TELAS LASTİK)
2-Sırrı AKSOY (VMTD)
3-Abdullah AYDIN (KBS)
4-Can BİNGÖL (VMTD)
Teselli (Alt Grup) Birincisi Tarık ÖZKAN (VMTD)