İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Lig Müsabakaları Sona Erdi..!

İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Lig Müsabakaları Sona Erdi..!

2023-2024 Sezonu İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Lig Müsabakaları sona erdi. Takımların kupa ve madalyaları ile centilmen takımların plaketleri, 17 Mart 2024 Pazar günü Tozkoparan Spor Salonunda yapılan final maçlarının sonunda verildi. 

Süper Lig`de TGS, 1.Lig`de ATA GRUBU, Kadınlar Ligi`nde GÜRELİ YMM takımları Şampiyon oldu. Süper Lig`de İZOCAM, 1. Lig`de MERCEDES BENZ TÜRK, Kadınlar Ligi`nde HDİ SİGORTA Centilmen Takım seçildiler.

İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Uğur BEŞOK yaptığı konuşmada 2023-2024 sezonunda liglerde yer alan tüm sporcu ve idarecilere teşekkür ederek derece yapan takımları tebrik etti. Masa Tenisi Federasyonu tarafından 29 Haziran / 01 Temmuz 2024 tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak olan 21. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diledi. 

Takımların kupa, madalya ve plaketleri, Masa Tenisi Federasyonu Kuruluşlar Kurulu Başkanı ve İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü Başkan Vekili Şener FİLİZ, , İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilcisi Hüseyin ÖZTÜRK, İstanbul Kuruluşlar Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Uğur BEŞOK, Yönetim Kurulu üyeleri, Emre DENİZ, Ali İhsan YANILMAZ, Ceydan TARAKÇI ve Kulübün Kurucu Üyeleri Yahya YAKAR ve Suphi ATLIHAN  tarafından verildi.

Süper Lig'in son iki takımı İSMMMO ve HAVELSAN takımları Birinci Lige düştü, Birinci Lig'in birinci takımı ATA GRUBU Süper Lige çıktı. Ancak, gelecek sezon (2024, 2025) liglerde yer almak için müracaat edecek ve liglerden ayrılacak takım sayıları ve güçleri dikkate alınarak liglerin oluşumu Yönetim Kurulu tarafından yeniden düzenlenebilir. Bu durum sezon başında gelen müracaatlar sonunda netlik kazanıp ilgili takımlara duyurulacaktır.

Toplu sonuçlar:

Süper Lig;
1. TGS
2. TELAS LASTİK
3. TTO 
4. MTK                                                                                                                                    
Centilmen Takım = İZOCAM

Birinci Lig;
1. ATA GRUBU 
2. FORD OTOSAN
3. TURKCELL-B
4. ATTEC
Centilmen Takım = MERCEDES BENZ TÜRK

Kadınlar Ligi;
1. GÜRELİ YMM 
2. THY 
3. TGS
4. TURKCELL
Centilmen Takım = HDİ SİGORTA

Müsabakalara katılan  ve ayrıca derece yapan tüm takım ve sporcularımızı tebrik eder, şirket çalışanlarına İKMTSK çatısı altında yer vererek Masa Tenisi sporu yaptıran değerli yöneticilerimize, teşekkür ederiz.

İKMTSK Yönetim Kurulu